7860 Skage - Tlf. 74282990 - Faks. 74282991

Kundeklubb

Velkomstbonus til alle som blir med i vår kundeklubb!

Livet med campingvogn er herlig, og det er sesong nesten året rundt. Noen velger å ha den stående fast et sted hele året, mens andre bruker den til å kunne reise fra sted til sted. Noen gjør faktisk begge deler for å få mest mulig glede ut av vognen.

Nå har vi opprettet en egen kundeklubb der du får en flott velkomstbonus ved registrering. Vi forhandler kjente merker av både vogner og tilbehør, og nå kan du få 20 % på valgfritt tilbehør.

Nyhetsbrev med tilbud

Alle som blir med i kundeklubben blir også registrert som mottakere av vårt nyhetsbrev. Her holder vi deg oppdatert om alt som skjer i 2019. Nyhetsbrevet er gratis og er den beste måten å holde seg oppdatert om kampanjer og unike tilbud på.

Kampanjene skjer gjennom våre samarbeidspartnere og leverandører, og kan handle om alt fra rabatt på tilbehør til tilbud på nye produkter.

Som et ekstra tilbud gir vi deg som kjøper en ny campingvogn gjennom oss også de to bøkene som inneholder turforslag med campingvogn i Norge og i Sverige. Her er det forslag til reiseruter og velegnede steder å stanse for natten eller for et godt måltid, enten dere ønsker en campingplass eller vil være alene ute i naturen. Bøkene kan lastes ned gratis på nett via en bonuskode du får tildelt.

Vi ønsker deg velkommen som medlem av kundeklubben og håper du får en strålende campingsesong!